2022. 08. 11. csütörtök

Zsuzsanna, Tiborc
1 EUR 398 HUF
1 GBP 470 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

A megye rendőri szervei 2014. február 1-jén hat főt vettek szabálysértési őrizetbe.

A miskolci járőrök négy-, az edelényi rendőrök egy fő ügyében tulajdon elleni szabálysértés, míg az encsi egyenruhások egy férfivel szemben a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság járőrei 2014. február 1-jén 15 óra 15 perckor Zemplénagárdon három szlovák állampolgárt igazoltatattak, akik közül kettő semmilyen személyazonosításra alkalmas, illetve a Magyarországon való jogszerű tartózkodását igazoló okmánnyal nem rendelkezett. A rendőrök a Sátoraljaújhelyi Magyar-Szlovák Közös Kapcsolattartási Szolgálati Helyen keresztül a személyek adatait leellenőrizték, majd a beutazási szabályokat megszegő 25 éves, felnőtt korú férfit 30.000 forint helyszíni bírsággal sújtották, míg fiatalkorú társát figyelmeztetésben részesítették.

 

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset nem történt, anyagi kárral járó ütközés négy esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…

További cikkek