2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

A megye rendőri szervei 2014. február 1-jén hat főt vettek szabálysértési őrizetbe.

A miskolci járőrök négy-, az edelényi rendőrök egy fő ügyében tulajdon elleni szabálysértés, míg az encsi egyenruhások egy férfivel szemben a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság járőrei 2014. február 1-jén 15 óra 15 perckor Zemplénagárdon három szlovák állampolgárt igazoltatattak, akik közül kettő semmilyen személyazonosításra alkalmas, illetve a Magyarországon való jogszerű tartózkodását igazoló okmánnyal nem rendelkezett. A rendőrök a Sátoraljaújhelyi Magyar-Szlovák Közös Kapcsolattartási Szolgálati Helyen keresztül a személyek adatait leellenőrizték, majd a beutazási szabályokat megszegő 25 éves, felnőtt korú férfit 30.000 forint helyszíni bírsággal sújtották, míg fiatalkorú társát figyelmeztetésben részesítették.

 

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset nem történt, anyagi kárral járó ütközés négy esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek