2022. 08. 12. péntek

Klára
1 EUR 394 HUF
1 GBP 466 HUF

Készenléti Rendőrség: Helyszínen bevont jogosítvány

Mintavételre előállították és büntetőeljárás indult az érthetetlenül, akadozva beszélő sofőrrel szemben.
Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. február 7-én az Ózdi Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

A járőrök 16 óra 55 perckor Csernely belterületén egy kisteherautót vontak ellenőrzés alá. A jármű vezetőjének beszéde akadozó, néhol érthetetlen volt, lehelete pedig erős alkoholszagot árasztott, ezért a rendőrök megszondáztatták. Mivel a légalkoholmérő pozitív értéket mutatott, ezért a készenléti rendőrök az 54 éves, helyi Sz. Gyulának a járművezetői engedélyét a helyszínen bevonták és őt további véralkohol-vizsgálat céljára előállították.

Az intézkedés alá vont férfivel szemben az Ózdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…

További cikkek