2022. 08. 14. vasárnap

Marcell
1 EUR 392 HUF
1 GBP 463 HUF

Konyhakéssel ment be a kisboltba

Sapkában, garbóját felhúzva leplezte magát a rabló, akit a rendőrök a bűncselekmény elkövetésétől számított három óra múlva elfogtak és őrizetbe vettek.

Rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság ismeretlen tettessel szemben 2013. február 8-án.

A nyomozás kiinduló adatai szerint az elkövető garbóját az arcába húzva, fején sapkával 12 órakor Kazincbarcikán egy Tavasz úti élelmiszerüzletbe bement, majd kezében egy késsel az eladót megfenyegetve készpénzt követelt. A fenyegetés hatására átadott néhány tízezer forint készpénzzel a támadó a helyszínről elmenekült.

Az ügyben bevezetett forró nyomos intézkedések eredményeként a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság munkatársai három óra alatt azonosították, elfogták és előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható K. Béla 43 éves helyi lakost.

A kereskedéstől mintegy 300 méterre lakó gyanúsított otthonában megtartott házkutatás során a nyomozók megtalálták és lefoglalták a támadáshoz használt kést, valamint a rabolt készpénz nagy részét.

 

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárásban a terheltet bűnügyi őrizetbe vette és az illetékes járási ügyészségen előterjesztést tesz előzetes letartóztatásának indítványozására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Életveszélyes szúrás
A rendőrök előállították azt a fiatal férfit, aki előzetes szóváltást követően egy késsel megszúrt egy férfit Miskolcon. A Borsod-Abaúj-Zemplén Meg…
Menekülő csempész
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai csaknem 6 millió forint értékű adózatlan cigarettát foglaltak le egy közúti ellenőrzésen, amit próbált,…

További cikkek

Halászlé
Hozzávalók: ponty harcsa, apróhal:kárász, keszeg, belsőség:haltej, ikra 4 fejhagyma só paprika   Elkészítés A meg…
Édes kis semmiség
Amikor először kóstoltam ezt az édességet, bevallom kicsit féltem a receptet elkérni. Attól féltem, túl nehéz, túl bonyolult, hiszen ha valami ennyire…