2022. 08. 9. kedd

Emőd
1 EUR 394 HUF
1 GBP 468 HUF

Készenléti Rendőrség: újabb körözött rendőrkézen

A Készenléti Rendőrség járőrei szolgálatellátásuk során ismét egy elfogatóparancs hatálya alatt álló személyt kerítettek kézre.
Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2013. február 7-én a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

A járőrök 23 óra 37 perckor Miskolcon, az Újgyőri főtérnél lévő egyik szórakozóhely előtt igazoltattak egy férfit. A személyi adatok ellenőrzése során kiderült, hogy az intézkedés alá vont 18 éves ongai H. Józseffel szemben a Miskolci Járásbíróság lopás miatt elfogatóparancsot adott ki.

A körözés hatálya alatt álló személyt a Készenléti Rendőrség munkatársai előállították a Miskolci Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…
Dohány és fű
A miskolci rendőrök egy autót állítottak meg és ellenőriztek, melynek során kábítószer birtoklás gyanúja miatt egy személyt fogtak el, illetve egy más…

További cikkek