2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF

Készenléti Rendőrség: újabb körözött rendőrkézen

A Készenléti Rendőrség járőrei szolgálatellátásuk során ismét egy elfogatóparancs hatálya alatt álló személyt kerítettek kézre.
Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2013. február 7-én a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

A járőrök 23 óra 37 perckor Miskolcon, az Újgyőri főtérnél lévő egyik szórakozóhely előtt igazoltattak egy férfit. A személyi adatok ellenőrzése során kiderült, hogy az intézkedés alá vont 18 éves ongai H. Józseffel szemben a Miskolci Járásbíróság lopás miatt elfogatóparancsot adott ki.

A körözés hatálya alatt álló személyt a Készenléti Rendőrség munkatársai előállították a Miskolci Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…
Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…

További cikkek