2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Készenléti Rendőrség: Feltűnt a bizonytalan úttartás

A Készenléti Rendőrség járőrei egy kerékpárját ittasan vezető férfit fogtak el Olaszliszka belterületén. Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységének munkatársai 2014. április 21-én a Sárospataki Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

 

A rendőrök 12 óra 40 perckor Olaszliszka, a Kossuth Lajos úton járőröztek, amikor egy kerékpárjával imbolyogva közlekedő személyre figyeltek fel. A biciklist megállították, igazoltatták és a vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott.

 

A járőrök a 41 éves N. Csaba helyi lakost előállították a Sárospataki Rendőrkapitányságra, aki ellen közigazgatási eljárás indult.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…