2022. 08. 8. hétfő

László
1 EUR 394 HUF
1 GBP 468 HUF

Készenléti Rendőrség: Feltűnt a bizonytalan úttartás

A Készenléti Rendőrség járőrei egy kerékpárját ittasan vezető férfit fogtak el Olaszliszka belterületén. Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységének munkatársai 2014. április 21-én a Sárospataki Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

 

A rendőrök 12 óra 40 perckor Olaszliszka, a Kossuth Lajos úton járőröztek, amikor egy kerékpárjával imbolyogva közlekedő személyre figyeltek fel. A biciklist megállították, igazoltatták és a vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott.

 

A járőrök a 41 éves N. Csaba helyi lakost előállították a Sárospataki Rendőrkapitányságra, aki ellen közigazgatási eljárás indult.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…
Dohány és fű
A miskolci rendőrök egy autót állítottak meg és ellenőriztek, melynek során kábítószer birtoklás gyanúja miatt egy személyt fogtak el, illetve egy más…

További cikkek