2024. 04. 25. csütörtök

Márk
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

Készenléti Rendőrség: Elfogott zemplénagárdi garázdák

Verekedő férfiakkal szemben intézkedtek a Készenléti Rendőrség egyenruhásai.
Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. április 21-én a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

 

A rendőrök szolgálatuk ellátása során 14 óra 28 perckor Zemplénagárd, Tuzséri utcába mentek intézkedni, mert onnan verekedésről érkezett lakossági bejelentés.

 

A kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsító, másokban megbotránkozást és riadalmat keltő A. Imre 19 éves, B. Tibor 25 éves, O. Gergő 23 éves helyi lakosokat és fiatalkorú társaikat a Készenléti Rendőrség munkatársai a helyszínen közelében elfogták, majd a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányságra előállították.

 

A terheltekkel szemben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek