2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Italt kéretett a rabló

Előzetes letartóztatásban van már az a rabló, aki Miskolcon kétszer is megfenyegetett ugyanazt a férfit.
Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság a 48 éves V. Jánossal szemben. A nyomozás adatai szerint Miskolcon, a Városház téren 2014. április 19-én 20 óra 45 perckor a gyanúsított késsel megfenyegetett egy férfit, hogy adja át az értékeit. A megfélemlített férfitól a támadó erőszakkal elvette pénzét és az iratait, majd távozott a helyszínről.

Később a 48 éves férfi betért egy közeli szórakozóhelyre, ahol újfent megfenyegette korábbi áldozatát, hogy csak akkor kapja vissza az okmányait, ha italt fizet neki, illetve átad még húsz ezer forintot. A sértett kikérte az italt, majd egy óvatlan pillanatban elmenekült a helyszínről.

 

A bejelentést követően a rendőrök a helyszín közelében azonosították, elfogták, majd a rendőrségre előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható. A bűnügyi őrizetbe vett terhelttel szemben a Miskolci Rendőrkapitányság előterjesztéssel élt előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet az illetékes járásbíróság 2014. április 22-én elrendelt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek