2022. 08. 9. kedd

Emőd
1 EUR 394 HUF
1 GBP 468 HUF

Lezárt ügyek: Rablás gyorsított eljárásban

A rendőrök két órán belül azonosították és elfogták azt a férfit, aki Nyékládházán kirabolt egy nőt. Rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen. A nyomozás adatai szerint Nyékládházán, a Szőlőhegy egyik hétvégi házában 2014. április 19-én 20 óra után egy 40 éves nőtől egy férfi pénzt követelt. A megfélemlített és bántalmazott sértett eleget tett az erőszakos követelésnek, majd a támadó elmenekült a helyszínről.

 

A nyomozás eredményeként a rendőrök két órán belül azonosították, elfogták, majd a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították a nyékládházi 42 éves P. Lászlót, aki megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével.

 

Az ügyben indított nyomozást a bűnügyi őrizetbe vett terhelttel szemben a Miskolci Rendőrkapitányság 2014. április 22-én lezárta és az iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…
Dohány és fű
A miskolci rendőrök egy autót állítottak meg és ellenőriztek, melynek során kábítószer birtoklás gyanúja miatt egy személyt fogtak el, illetve egy más…

További cikkek