2024. 07. 13. szombat

Jenő
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Készenléti Rendőrség: elfogott fémtolvajok

A Készenléti Rendőrség járőrei hat személyt fogtak el, akik egy miskolci fémátvevő telephelyről tulajdonítottak el több mázsa fémhulladékot.
Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységének munkatársai 2014. április 17-én a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

A rendőrök 15 óra 25 perckor Szirmabesenyő, Állomás úton igazoltatták a 20 éves L. Béla sajóbábonyi lakost, aki egy kerékpáron tolt különböző vashulladékokat.

A rendőri elszámoltatás során először azt mondta, hogy a fémhulladékokat egy patakparton találta, de a további kérdések után már bevallotta, hogy azokat – más, még több vasanyaggal együtt – egy miskolci fémátvevő telephelyről tulajdonította el másik öt társával egyetemben, amelyeket egy szirmabesenyői telephelyen adtak le.

A rendőrök megjelentek a szirmabesenyői telephelyen, ahol ott találták a fémektől éppen megszabadult O. József 16 éves, O. Sándor 30 éves, T. József 32 éves R. Patrik 20 éves sajóbábonyi és R. Dávid 14 éves sajókeresztúri lakosokat.

A társaság tagjait a járőrök elfogták, majd a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították, akikkel szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Elindult a dohány-kontroll
Július elején megindult a dohánylevelek betakarításának szezonja, az úgynevezett „törés”. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatósága – a…
Álságos portékák
Egy fél kamionnyi hamis játékra és telefontartozékra bukkantak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Gyulánál. F…

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…