2022. 08. 13. szombat

Ipoly
1 EUR 392 HUF
1 GBP 463 HUF

Készenléti Rendőrség: Biztonsági intézkedés Sárospatakon

Mentőt hívtak a sérült férfihez. Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2013. január 31-én a Sárospataki Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

A járőrök 14 óra 50 perckor Sárospatak egyik utcájában egy arcán vérző, kisebb sérüléseket szerzett férfire lettek figyelmesek. Az igazoltatás alá vont sárazsadányi 43 éves férfi az egyenruhásoknak elmondta, hogy lakásukban testvérével összekülönböztek, aki ennek során arcul ütötte. A férfi a rendőrök kérdésére úgy nyilatkozott, hogy bátyjával szemben nem kíván magánindítvánnyal élni, nem szeretné, ha emiatt eljárás indulna ellene.

A járőrök biztonsági intézkedésként mentőt hívtak a sérült férfihez, akit azok további orvosi ellátás céljából kórházba szállítottak.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Életveszélyes szúrás
A rendőrök előállították azt a fiatal férfit, aki előzetes szóváltást követően egy késsel megszúrt egy férfit Miskolcon. A Borsod-Abaúj-Zemplén Meg…
Menekülő csempész
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai csaknem 6 millió forint értékű adózatlan cigarettát foglaltak le egy közúti ellenőrzésen, amit próbált,…

További cikkek