2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF

Készenléti Rendőrség: Tetten ért fatolvaj

A Készenléti Rendőrség járőrei egy lopott fákkal teli kézikocsit toló személyt fogtak el Csernely községben.
Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységének munkatársai 2014. február 2-án az Ózdi Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

A rendőrök 16 órakor Csernely belterületén járőröztek, amikor észlelték, hogy egy fával teli kézikocsit toló személy őket meglátva – a kocsit hátrahagyva – az egyik lakás udvarába bemenekült.

A járőrök felszólították, hogy jöjjön elő, aminek nevezett eleget tett és még a helyszínen elmondta, hogy a község határában vágta ki a kocsin lévő fákat, melyeket fűtésre szánt.

A rendőrök a 17 éves V. Miklós helyi lakost az Ózdi Rendőrkapitányságra előállították, ahol lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak ellene büntetőeljárást.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…
Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…

További cikkek