2022. 08. 16. kedd

Ábrahám
1 EUR 399 HUF
1 GBP 472 HUF

Készenléti Rendőrség: Hazavitték a földön fekvő embert

Biztonsági intézkedés Sárospatakon. Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2013. január 31-én a Sárospataki Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

A járőrök 18 óra 20 perckor Sárospatak egyik parkolójában egy földön fekvő férfire lettek figyelmesek. Az egyenruhások az elesett személyt felsegítették a földről, aki kérdésükre közölte velük, hogy rokonlátogatóban volt Vámosújfaluban, ahol hozzátartozóival sokat italozott, de a vonatról leszállva már nem tudott hazamenni.

A járőrök biztonsági intézkedésként, a kihűlés megakadályozása érdekében szolgálati gépkocsival hazaszállították a krízishelyzetbe került 60 éves helyi férfit.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Életveszélyes szúrás
A rendőrök előállították azt a fiatal férfit, aki előzetes szóváltást követően egy késsel megszúrt egy férfit Miskolcon. A Borsod-Abaúj-Zemplén Meg…
Menekülő csempész
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai csaknem 6 millió forint értékű adózatlan cigarettát foglaltak le egy közúti ellenőrzésen, amit próbált,…

További cikkek