2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Készenléti Rendőrség: Alkoholszagot árasztott

A Készenléti Rendőrség járőrei előállították azt a sofőrt, akinél a sajóládi intézkedés során alkalmazott légalkohol mérő műszer pozitív értéket mutatott.
Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. június 25-én a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

A rendőrök szolgálat ellátásuk során 13 óra 18 perckor Sajóládon a Dózsa György utcán egy személygépjármű vezetőjét vonták intézkedés alá. A férfi leheletén erős alkoholszag volt érezhető, így vele szemben az egyenruhások légalkoholmérő műszert alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott.

A Készenléti Rendőrség munkatársai a 61 éves K. Géza Zoltán miskolci lakost további eljárási cselekmények lefolytatása céljából előállították a Miskolci Rendőrkapitányságra.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek