2024. 06. 15. szombat

Jolán, Vid
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Készenléti Rendőrség: Bizonytalan úttartás, növényi törmelék

Készenléti Rendőrség: Bizonytalan úttartás, növényi törmelék

A Készenléti Rendőrség járőrei előállítottak Sajóládról négy fiatalt, akiknél a ruházat átvizsgálás során kábítószer gyanús anyagot találtak. Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. június 24-én a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

A rendőrök szolgálatuk ellátása során 13 óra 35 perckor Sajólád belterületén ellenőrzés alá vontak egy személygépjárművet, amely bizonytalan úttartással közlekedett. A gépjármű sofőrje, valamint három utasa az intézkedéskor zavartan viselkedett és ruházatuk átvizsgálása során kábítószer gyanús anyagok kerültek elő.

T. Péter 20 éves, B. Ákos 25 éves, D. Dániel 20 éves és K. Máté 23 éves sajóládi lakosokat a Készenléti Rendőrség munkatársai további intézkedés végett előállították a Miskolci Rendőrkapitányságra.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek