2024. 06. 14. péntek

Vazul
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Fél órán belül elfogták a rablókat

Őrizetbe vették a miskolci rablóduót.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 13 éves fiú és 21 éves társa ellen. A nyomozás kiinduló adatai szerint 2014. június 24-én 12 órakor Miskolc, Avasi lakótelepén egy 76 éves asszony tartott haza a közértből amikor a nála lévő szatyorját a gyermekkorú támadó megpróbálta kitépni a kezéből. A sértett azonban nem engedte el csomagját, földre esett, majd a támadó az elszakadt fülű zsákmánnyal a társával korábban egyeztetett helyre menekült.

A bevezetett rendőri intézkedések eredményeként a Miskolci Rendőrkapitányság Avasi Rendőrőrsének járőrei fél órán belül igazoltatták, majd elfogták és a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították a cselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiút. A délután folyamán a nyomozók az idősebb társat R. Attila hegymegi lakost is elfogták Miskolcon.

A bűncselekmény elkövetését beismerő gyanúsítottakat a Miskolci Rendőrkapitányság bűnügyi őrizetbe vette és az illetékes járási ügyészségen előterjesztéssel élt előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek