2024. 06. 14. péntek

Vazul
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Kéjrablás Nyékládházán

Egy fiatal nő addig-addig kokettált egy férfival, amíg az elment vele, a kéjhölgy pedig a sértett arany nyakláncával.

A Miskolci Rendőrkapitányság rablás gyanúja miatt indított eljárást egy egri nővel szemben. A gyanúsított még július 5-én a délutáni órákban egy nyékládházi szórakozóhelyen ismerkedett meg alkalmi partnerével. Kis idő múlva a férfival megegyeztek arról, hogy pénzért szexuális szolgáltatásokat nyújt neki. Egy helyi ingatlanban épphogy elkezdődött a testi ismerkedés, amikor a férfi észrevette, hiányzik a több mint 20 000 forintot érő arany nyaklánca.
A fiatal nő nem akarta visszaadni az ékszert, sőt egy fűrésszel hadonászva megsértette az értékét visszakövetelő kuncsaftját, aki dolga végezetlen és testi éke nélkül távozott a helyszínről.
A Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói a rendelkezésére álló adatok alapján megkezdték a bűncselekmény pontos felderítését, illetve folyamatban van az elkövető beazonosítása is. Így az ügyben további nyomozati cselekmények várhatóak.

A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek