2024. 07. 26. péntek

Anna, Anikó
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

Nem dördült el lövés Olaszliszkán

A rendőrségi vizsgálatok alapján kijelenthető, hogy nem lőttek rá egyetlen olaszliszkai házra sem július 5-én hajnalban!

A Sárospataki Rendőrkapitányság ügyeletére július 5-én hajnali 4.35-órakor érkezett bejelentést követően a rendőrség öt percen belül megkezdte a körülmények kivizsgálását.

A 29 éves családanya többek között elmondta, hogy 02.30- órakor nagy durranásokra ébredt, és azt vélelmezte, hogy rálőttek a házára. A lakásban tartózkodó gyermeke úgy jellemezte a hangot, hogy olyan volt, mint amikor a motorosok indítják a motort és az durran.

A széles körű és részletes információgyűjtés, illetve a tanúmeghallgatások azonban nem támasztották alá a bejelentés valódiságát. A meghallgatott szomszédok közül senki nem hallott durranásokat, volt akit hosszas kopogtatás után a rendőrök ébresztettek fel. Az egyik szomszéd azt említette példaként, hogy amikor a folyó túloldalán vadászatok folynak onnan is hallják a lövéseket. Most azonban semmi ilyen nem történt.

A nyomok kutatása során a lakóház falán, ablakán, a tetőn, a redőnyökön semmiféle friss fizikai sérülés nem volt fellelhető. A ház közelében lábnyomokat, keréknyomokat nem találtak.

A Sárospataki Rendőrkapitányság nyomozói a helyszínmegtekintés során bűncselekmény gyanújára utaló körülményt nem tapasztaltak. A mindenre kiterjedő vizsgálata alapján tehát kijelenthető, hogy nem merült fel bűncselekmény gyanúja, azaz a bejelentő által tett eseményt nem támasztotta alá semmilyen adat.

A Sárospataki Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…