2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Létra a szénakazalban

Jó a rendőr a háznál, sikeres házkutatások eredményeként különböző bűncselekményekből származó eszközöket foglalt le a rendőrség, például létrákat egy szénaboglyából.
Az Encsi Rendőrkapitányság a napokban lopás miatt több eljárást is indított, amelyek eredményeként a tulajdonosok rövid idő elteltével visszakaphatták értékeiket. Egy deteki portáról például egy közel 40 000 forintot érő sarokcsiszolót lopott el az elkövető. A rendőrök hamar eljutottak egy abaújdevecseri férfihez, akinek lakásán megtalálták az eltulajdonított alkalmatosságot. A 46 éves férfivel szemben lopás miatt folytat eljárást a hatóság.
Egy másik esetben egy mérai ingatlanból különböző lószerszámokat vittek el. A nyomozók hamar beazonosították a lehetséges elkövetőt. A helyi férfinél tartott házkutatás során a keresett eszközöket ugyan nem, de 2 darab veszélyjelző közúti táblát sikerült lefoglalniuk a rendőröknek. Az 57 éves férfival szemben lopás gyanúja miatt indult eljárás.
A harmadik esetben szinte egy időben loptak el két szikszói kertből három, illetve egy alumínium létrát. A rendőrök ezúttal sem tétlenkedtek, egy helyi porta hátsó részén gyanússá vált a nyomozóknak egy frissen felhalmozott szénakazal. A sejtést megalapozta, hogy az ingatlan tulajdonosa már nem ismeretlen a hatóság előtt hasonló ügyletek miatt. A rendőrök szimata ezúttal sem csalt, hiszen megtalálták a létrákat a szénakazalban.
Az Encsi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek