2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

„Kedves Rendőr bácsik”

A körömi általános iskolások meghívták a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság rendőreit, hogy tartsanak náluk szakmai bemutatót. A nebulók kérése április 28-án teljesült.

Nagy sikerű fegyverzeti és technikai bemutatót tartottak a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bevetési Szolgálat Bevetési Osztály és a Forgalomellenőrző Alosztály munkatársai a körömi IV. Béla Általános Iskolában. A több mint 200 kisgyermek többek között megismerkedhetett a rendőrmotorokkal, sőt rá is ülhettek, s hasonló módon tanulmányozhatták a szolgálati gépjárműveket is. A hat rendőr vendéglátóit különösképpen érdekelték a testvédő készletek, ennek kapcsán a hátrányos helyzetű gyerekekben tudatosult, hogy a „rendőrpáncél” mögött érző szív dobog. Mondhatni imádták még a különböző szimulációs gyakorlatokat is, amely révén beleshettek a rendőri hivatás szép, de időnként kemény világába.

A gyerekek elé tárt „kék-világ” honorálására a gyerekek emlékplakettet adták át a bemutatót tartó rendőröknek, melynek kezdő mondata felér egy Rendőr napi (április 24.) jutalommal: „Kedves Rendőr bácsik”.

B-A-Z. MRFK: Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek