2024. 04. 29. hétfő

Péter
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Katalizátorokat loptak, a rendőrök tetten érték őket

A tiszaújvárosi nyomozók két füzesabonyi férfit gyanúsítanak az elmúlt időszakban – több városban – történt bűncselekmények elkövetésével.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást két füzesabonyi férfival szemben. Az elkövetők 2020. november 5-e előtt Miskolcon, Tiszaújvárosban és Egerben – tizenkét esetben – parkoló autók katalizátorát távolították el, majd azokat eltulajdonították. Két alkalommal pedig szintén megkísérelték a lopást.

A helyi körzeti megbízottak 2020. november 5-én a hajnali órákban, egy sötét utcában figyeltek fel egy gyanús autóra, amelyben nem tartózkodott senki, ennek ellenére a jármű motorja működött. A rendőrök a személygépkocsi mellett parkoló autó alatt egy emelőt, valamint a katalizátor eltávolítására szolgáló eszközt is találtak.

Az egyenruhások rövid időn belül azonosították, és még aznap kilenc óra után a helyi vasútállomáson elfogták a férfiakat, majd a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, és őrizetbe vették őket.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…

További cikkek

Ukrán gyerekek a Ráth-villában
Már három alkalommal fogadott az Iparművészeti Múzeum múzeumpedagógiai osztálya a háború miatt jelenleg hazánkban élő ukrán gyerekeket kifejezetten ne…