2021. 12. 3. péntek

Ferenc, Olívia
1 EUR 364 HUF
1 GBP 428 HUF

Katalizátorokat loptak, a rendőrök tetten érték őket

A tiszaújvárosi nyomozók két füzesabonyi férfit gyanúsítanak az elmúlt időszakban – több városban – történt bűncselekmények elkövetésével.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást két füzesabonyi férfival szemben. Az elkövetők 2020. november 5-e előtt Miskolcon, Tiszaújvárosban és Egerben – tizenkét esetben – parkoló autók katalizátorát távolították el, majd azokat eltulajdonították. Két alkalommal pedig szintén megkísérelték a lopást.

A helyi körzeti megbízottak 2020. november 5-én a hajnali órákban, egy sötét utcában figyeltek fel egy gyanús autóra, amelyben nem tartózkodott senki, ennek ellenére a jármű motorja működött. A rendőrök a személygépkocsi mellett parkoló autó alatt egy emelőt, valamint a katalizátor eltávolítására szolgáló eszközt is találtak.

Az egyenruhások rövid időn belül azonosították, és még aznap kilenc óra után a helyi vasútállomáson elfogták a férfiakat, majd a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, és őrizetbe vették őket.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum