2022. 08. 12. péntek

Klára
1 EUR 392 HUF
1 GBP 463 HUF

„Józan Húsvét” eredmények Borsodban

Az öt napos akció során az ittas járművezetők kiszűrését célzó országos akcióban a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság is részt vett.

Az Országos Rendőr-főkapitányság által országosan meghirdetett kampányban közreműködve fokozottan ellenőrizte megyénk közútjain a járművezetőket 2014. április 17-e és 2014. április 21-e között a főkapitányság kijelölt állománya.

 

Az akcióban az Országos Polgárőr Szövetség önkéntesei is közreműködtek.

 

A „Józan Húsvét” akció eredményei Borsod-Abaúj-Zemplén Megyében:

 

Az egyenruhások összesen 1996 személyt vontak ellenőrzés alá, melyből a helyszínen alkalmazott alkoholszonda 49 esetben mutatott pozitív értéket. A csaknem félszáz ittasan közlekedő többséges, 41 fő kerékpáros volt.  

 

Az akció során a rendőrök kisebb súlyú szabályszegés miatt 119 esetben alkalmaztak figyelmeztetést a közúti közlekedésben résztvevőkkel szemben. 

 

A rendőrség kéri a járművezetőket, hogy ne kizárólag a kampány során, hanem minden esetben a szabályokat betartva, magukra és egymásra is odafigyelve vegyünk részt a közúti forgalomban!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…

További cikkek