2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Lezárt ügyek: Betyárzseb

Bíróság elé állítási javaslattal élt a rendőrség azzal a miskolci házaspárral szemben, akik, a kabátjuk belsejébe varrtak külön zsebeket, hogy azokba rejtsék el a lopott árut.
Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság I. Attila és felesége I. Judit miskolci lakosok ellen.
A nyomozás adatai szerint a tolvajpáros 2014. április 16-án egy miskolci áruházban különféle kozmetikai termékeket tulajdonított el úgy, hogy mialatt a férj a kabátja külön felvarrt rejtekzsebébe csúsztatta az árut, addig a felesége figyelt. A páros fizetés nélkül akart távozni, de a biztonsági őr tetten érte őket.

 

A helyszínre kiérkező rendőrök intézkedés alá vonták a házaspárt, ruházatuk átvizsgálása során észlelték, hogy a férfi kabátjának a belsejébe külön zsebek vannak. A 29 éves férfi elmondta, hogy a zsebeket ő varrta bele a kabátba azért, hogy el tudja rejteni a lopott termékeket.

 

A Miskolci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az ügyben folytatott a nyomozást lezárta, és a keletkezett iratokat 2014. április 22-én bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek