2022. 08. 9. kedd

Emőd
1 EUR 394 HUF
1 GBP 468 HUF

Ittasan hajtott árokba

A helyi polgárőr segítségével fogták el a rendőrök azt a sofőrt, aki a megalapozott gyanú szerint ittasan vezette, hatósági jelzés nélküli terepjáróját Csokvaományban.

Járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság S. Péter 22 éves szilvásváradi lakossal szemben. A nyomozás adati szerint a gyanúsított 2016. február 2-án 22 óra körüli időben Csokvaományban, a Kossuth Lajos úton hatósági jelzés nélküli terepjárójával belecsúszott az árokba, majd onnan elhajtott.

Az esetről a helyi polgárőrség munkatársa értesítette a rendőrséget, majd a járőrök a helyszín közelében azonosították, majd ellenőrzés alá vonták a jármű vezetőjét. A vele szemben helyszínen alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, így a férfit a rendőrkapitányságra előállították.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…
Dohány és fű
A miskolci rendőrök egy autót állítottak meg és ellenőriztek, melynek során kábítószer birtoklás gyanúja miatt egy személyt fogtak el, illetve egy más…

További cikkek