2021. 09. 25. szombat

Eufrozina, Kende
1 EUR 357 HUF
1 GBP 417 HUF

Innovatív közlekedés – Közlekedésbiztonsági értékelés

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Baleset-megelőzési Bizottság (MBB) 2016. november 29-én Miskolcon tartotta éves ülését, melyen a közlekedési szakemberek áttekintették és értékelték a megye közlekedésbiztonsági helyzetét.

Az évértékelőn a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti szakemberein túl megjelentek a közúti közlekedés biztonságáért felelős, illetve abban érintett további szervek és szakemberek is.

Dr. Vereckei Csaba r. dandártábornok megyei rendőrfőkapitány rendezvényt megnyitó szavai után Pitkó László r. alezredes, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály vezetője, az MBB ügyvezető elnöke, valamint Dr. Lovassyné Németh Mária r. alezredes, az MBB titkára adtak tájékoztatást a 2016-os esztendő főbb baleseti mutatóiról és a megelőzés terén elvégzett munkáról.

Ezeken túlmenően Szádvári József r. alezredes az Országos Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztályának munkatársa tartott előadást. Az évértékelő bizottsági ülést megtisztelte jelenlétével Kovács Béla r. ezredes rendészeti rendőrfőkapitány helyettes az MBB elnöke és Bogyay Ferenc r. ezredes a Miskolci Rendőrkapitányság vezetője is.

A tájékoztató során többek között elhangzott, hogy a témában érintett szervezeteknek a jövőben is együtt kell dolgozniuk, az innovatív közlekedésért. A rendőrségi tapasztalatok azt mutatják, hogy a balesetmegelőző programokon túl a rendőri jelenlét is ösztönzően hat a közlekedők szabálykövető magatartására.

A közlekedésbiztonságának kialakítása azonban közös érdekünk, hiszen mindenki számára fontos, hogy, aki reggel elindul az este haza is érjen.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Szomszédok jelezték a rendőrségen, hogy girincsi ismerősük egy ideje nem ad életjelet magáról, feltételezhető, hogy baj történt az idős nővel. …

További cikkek

Hajas Laci újra tanulónak állt Látványos bemutatók, fergeteges show-k, hazai és külföldi sztárfodrászok... A magyar fodrászszakma színe-java gyűlt …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum