2021. 09. 24. péntek

Gellért, Mercédesz
1 EUR 356 HUF
1 GBP 417 HUF

Pakusza: Újabb fejlesztések a képviselői alapból

Három újabb fejlesztésről tájékoztatta a sajtó képviselőit Pakusza Zoltán, a Jobbik önkormányzati képviselője.
A Bányamécs utca teljesen új aszfaltfelületet kapott, a Som utcában szintén aszfaltozás valósult meg, míg a Barátság téren a buszközlekedés infrastrukturális fejlesztésére került sor, mindez a képviselői alap terhére, valamivel több mint 8 millió forint értékben, számolt be a választókörzet képviselője.

Újságírói kérdésre válaszolva – miszerint miért nem költött a patakmeder tisztítására – elmondta, a választókörzet igényeit nem lehet a fejlesztési alapból fedezni, ezért nyilvánvalóan szükséges a központi költségvetésből a választókörzetre fordítani, de ezt az itt élők jogosan várhatják el a városvezetéstől hiszen befizetett adóforintjaikat kapják vissza. Rámutatott: a város többi körzete is kap a központi költségvetésből. Példaként említette, hogy a történelmi Avas csapadékvíz elvezetése 800 milliót kapott, vagy a Holló utca aszfaltozására 22,4 milliót különítettek el a központi büdzséből.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtárában 2021. szeptember 24-én, pénteken 16 órától rendezik meg a nyelve…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum