2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Ifjúságvédelem már az óvodában is

A sajópálfalai Napköziotthonos Óvodában tartottak bűnmegelőzési- és közlekedésbiztonsági előadást, bemutatót a Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai.

A Felsőzsolcai Családgondozó Központ Gyermekjóléti Szolgálatának szervezésében 2014. május 27-én a Miskolci Rendőrkapitányság bűnmegelőzési főelőadója tartott előadást a kisgyermekek részére, a Felsőzsolcai Rendőrőrs egyik járőrének közreműködésével.

 

A gyermekek életkorához igazodva, játékos formában felhívták a figyelmet a közlekedés szabályaira, a helyes viselkedésre, valamint az idegenekkel való találkozás veszélyeire.

 

A gyerekek  sokat  kérdeztek és érdeklődve hallgatták az előadást, melynek záró-akkordjaként testközelről vizsgálhattak meg egy rendőrautót, kipróbálhatták a szirénát, hangosbeszélőt, megfoghatták a bilincset, a gumibotot, mely nagy sikert aratott.

 

Az óvodások a „vendégeknek” az általuk készített rajzokkal kedveskedtek, és örömmel fogadták a rendőröktől kapott ajándékokat.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek