2021. 10. 17. vasárnap

Hedvig
1 EUR 360 HUF
1 GBP 426 HUF

Ifjúságvédelem már az óvodában is

A sajópálfalai Napköziotthonos Óvodában tartottak bűnmegelőzési- és közlekedésbiztonsági előadást, bemutatót a Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai.

A Felsőzsolcai Családgondozó Központ Gyermekjóléti Szolgálatának szervezésében 2014. május 27-én a Miskolci Rendőrkapitányság bűnmegelőzési főelőadója tartott előadást a kisgyermekek részére, a Felsőzsolcai Rendőrőrs egyik járőrének közreműködésével.

 

A gyermekek életkorához igazodva, játékos formában felhívták a figyelmet a közlekedés szabályaira, a helyes viselkedésre, valamint az idegenekkel való találkozás veszélyeire.

 

A gyerekek  sokat  kérdeztek és érdeklődve hallgatták az előadást, melynek záró-akkordjaként testközelről vizsgálhattak meg egy rendőrautót, kipróbálhatták a szirénát, hangosbeszélőt, megfoghatták a bilincset, a gumibotot, mely nagy sikert aratott.

 

Az óvodások a „vendégeknek” az általuk készített rajzokkal kedveskedtek, és örömmel fogadták a rendőröktől kapott ajándékokat.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Egy szolgálaton kívüli miskolci rendőr észlelése alapján állították elő a diósgyőri egyenruhások azt a sofőrt, aki egy zebrán kis híján elgázolt egy g…

További cikkek

Egy szolgálaton kívüli miskolci rendőr észlelése alapján állították elő a diósgyőri egyenruhások azt a sofőrt, aki egy zebrán kis híján elgázolt egy g…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum