2021. 10. 24. vasárnap

Salamon
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF

Lesből a tengeri, babakocsiban „mentve”

Az Ózdi Rendőrkapitányság munkatársai a bejelentéstől számított 3 órán belül elfogták a kukorica tolvajt.

Lakossági bejelentés érkezett 2014. június 14-én 15 órakor az Ózdi Rendőrkapitányság Putnoki Rendőrőrsére, melyben a sértett elmondta, hogy a putnoki erdősségben lévő zárható magaslesét ismeretlen személy feltörte, majd onnan 100 kilogramm szemes kukoricát lopott el.

 

Az bevezetett rendőri intézkedések eredményeként az egyenruhások Putnok belterületén ellenőrzés alá vontak egy férfit, aki feltűnően nehézkesen tolt egy babakocsit. A napellenzővel védett babakocsiból végül 2 zsák kukorica került elő, melyet a férfi beismert, hogy a magaslesről lopott.

 

A lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást H. László 41 éves putnoki lakossal szemben az Ózdi Rendőrkapitányság bíróság elé állítási javaslattal tervezi befejezni.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Még a sértett telefonos kapcsolatban volt a rendőrség ügyeleti központjával, amikor a tiszaújvárosi rendőrök már elfogták a italtolvajokat. Bejelen…

További cikkek

Életének 76. évében elhunyt Venczel Vera Jászai Mari-díjas magyar színésznő, érdemes és kiváló művész - tudatta a Vígszínház szombaton az MTI-vel. …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum