2024. 04. 23. kedd

Béla
1 EUR 394 HUF
1 GBP 456 HUF

Lesből a tengeri, babakocsiban „mentve”

Az Ózdi Rendőrkapitányság munkatársai a bejelentéstől számított 3 órán belül elfogták a kukorica tolvajt.

Lakossági bejelentés érkezett 2014. június 14-én 15 órakor az Ózdi Rendőrkapitányság Putnoki Rendőrőrsére, melyben a sértett elmondta, hogy a putnoki erdősségben lévő zárható magaslesét ismeretlen személy feltörte, majd onnan 100 kilogramm szemes kukoricát lopott el.

 

Az bevezetett rendőri intézkedések eredményeként az egyenruhások Putnok belterületén ellenőrzés alá vontak egy férfit, aki feltűnően nehézkesen tolt egy babakocsit. A napellenzővel védett babakocsiból végül 2 zsák kukorica került elő, melyet a férfi beismert, hogy a magaslesről lopott.

 

A lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást H. László 41 éves putnoki lakossal szemben az Ózdi Rendőrkapitányság bíróság elé állítási javaslattal tervezi befejezni.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …
Országúti seftelés
Egy utcai bizniszelésre figyeltek fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében. A gyor…

További cikkek