2021. 10. 23. szombat

Gyöngyi
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF

MSZP:A Fidesz és a Jobbik hagyja abba az undorító hecckampányt!

Undorító hecckampányt folytat – most éppen – a miskolci számozott utcák ügyében a Fidesz és a Jobbik. Hazug aláírásgyűjtési akciókkal, megfélemlítő vonulgatásokkal azt a látszatot igyekeznek kelteni, hogy a számozott utcák lakói egytől egyig csalók és bűnözők. Kriza Ákosék nyomortelep-felszámolási programról beszélnek, miközben annak még az alapvető feltételeit sem teremtették meg: megvásároltak, kisajátítottak ingatlanokat a számozott utcákban, vagy Miskolc más nyomortelepén, hogy ott bármilyen programot elkezdjenek? Nem, hozzá sem kezdtek, csak parádéznak az általuk uralt médiában, mintha komolyan tenni akarnának valamit. Ha akarnának, tennének, ha akartak volna, tettek volna, hiszen négy éve korlátlan a hatalmuk a város felett.

Ehelyett ugyanúgy uszítanak, mint a Jobbik, miközben tavaly ők maguk voltak azok, akik segítették és példaértékűnek nevezték, hogy a számozott utcák lakói közül sokan saját munkájukkal, a várostól kapott építőanyagok felhasználásával felújították otthonaikat.

A Fidesz és a Jobbik primitív ösztönökre építő hazug politikájából elég volt! Az MSZP a rend és a tisztesség, míg a Fidesz és a Jobbik a demagógia és az uszítás pártján áll. Mi egy valóban létező problémát tisztességes eszközökkel, emberhez méltó módon szeretnénk megoldani, miközben ők az indulatokat korbácsolják, s hazugságaikkal – ne legyenek kétségeink – halálos veszedelmet hoznak a városra és Magyarországra.

Az MSZP miskolci szervezete

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum