2021. 10. 27. szerda

Szabina
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF

Halálos közúti közlekedési baleset a 26-os főúton

A sofőr és 36 éves utasa is életét vesztette a Borsod-Abaúj-Zemplén megyében történt balesetben, amelyben az elsődleges adatok alapján a gépjármű vezetője nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg járműve sebességét.

Mint ismeretes 2015. január 20-án 0 óra 40 perc körüli időben a 26-os számú főúton, a sajókeresztúri elágazásnál egy Miskolc felé közlekedő személygépjármű eddig tisztázatlan körülmények között az úttestről lehaladt, majd az útmenti villanyoszlopnak ütközött. A baleset következtében a gépjármű a felismerhetetlenségig összeroncsolódott, kettétört.

Az autót kormányzó 40 éves nyíregyházi férfi és a személygépjárműben vele együtt utazó 36 éves kazincbarcikai férfi is olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen elhalálozott. A helyszíni szemle alapján megállapítást nyert, hogy a gépjármű sofőrje nem használta a biztonsági övet, továbbá vezetői engedéllyel soha nem rendelkezett és ellene járművezetéstől történő eltiltás volt érvényben.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya szakértők bevonásával vizsgálja a halálos közúti közlekedési baleset körülményeit.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kazincbarcikai óvodák nyertes pályázatik eredményeként futókerékpárral és balesetmegelőzési eszközökkel gyarapodtak a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bale…
Még a sértett telefonos kapcsolatban volt a rendőrség ügyeleti központjával, amikor a tiszaújvárosi rendőrök már elfogták a italtolvajokat. Bejelen…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum