2024. 04. 23. kedd

Béla
1 EUR 394 HUF
1 GBP 457 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.
A megye rendőri szervei 2015. január 19-én 5 főt vettek szabálysértési őrizetbe.
Az Edelényi Rendőrkapitányság járőrei egy férfival az ideiglenes megelőző távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt,  a kazincbarcikai- és az ózdi egyenruhások egy-egy fővel falopás, míg a sátoraljaújhelyi járőrök két személlyel bolti lopás kapcsán kezdeményeztek tulajdon elleni szabálysértés miatt személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy-egy esetben az Edelényi- és a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy halálos kimenetelű, három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés tizennégy esetben jutott a hatóság tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …
Országúti seftelés
Egy utcai bizniszelésre figyeltek fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében. A gyor…

További cikkek