2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Halálos közlekedési baleset szemtanúit keresi a rendőrsé

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya kéri azon szemtanúk jelentkezését, akik információval tudnak szolgálni a február 17-én Miskolcon történt  halálos közlekedési baleset kapcsán. Miskolcon 2011. február 17-én 11.00 óra előtt néhány perccel egy 55 éves helyi nő át akart menni a Szentpáli út és Régiposta út kereszteződésében lévő gyalogátkelőhelyen. Egy balra kanyarodó Suzuki személygépkocsi sofőrje azonban elütötte a gyalogost, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen az életét veszítette.
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság halált okozó közúti baleset gondatlan vétsége miatt indított szakértők bevonásával eljárást.
A rendőrség kéri azon személyek jelentkezését, akik a baleset időpontjában a helyszínen, illetve annak közelében voltak, illetve minden olyan tanú jelentkezését, akik ebben az időszakban a jelzett útszakaszon voltak, és látták a balesetet, illetve az azt megelőző pillanatokat. A rendőrség kéri, hogy a közlekedési baleset körülményeinek pontos tisztázása érdekében jelentkezzen annak a szürke színű VW Golf IV-es típusú személygépkocsinak a vezetője, aki a Suzuki előtt haladva a gyalogátkelőhelynél szabályosan megállt és elsőbbséget biztosított a gyalogos számára.Jelentkezni lehet személyesen a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Miskolc, Szeles út 73), telefonon a 0646/514-500 70-28-melléken, valamint munkaidőn kívül a 107-es vagy 112-es ingyenesen hívható számokon, vagy a elektronikus levelezési címen.
Segítségüket köszönjük!
B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek