2024. 06. 20. csütörtök

Rafael
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Már ötszázezer a nyomravezetőnek

Halált okozó testi sértés Kovácsvágáson – Megemelt díjkitűzés
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság halált okozó testi sértés bűntettének gyanúja miatt indított eljárást egy Kovácsvágáson történt bűncselekmény ügyében.
A nyomozás eddigi adatai szerint január 26-án az éjszakai órákban ismeretlen tettes behatolt Kovácsvágáson egy családi házba, majd olyan súlyosan bántalmazta az ott lakó 80 éves idős asszonyt, hogy a helyszínen elhalálozott.
A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személy kilétének megállapítását vagy elfogását közvetlenül elősegítő személy részére a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a korábban kitűzött 300.000 forintos  nyomravezetői díjat 500 000 forintra emelte.
A bejelentéseket várja a Rendőrség: munkaidőben a 06-46/514-500/21-79, munkaidőn túl pedig a 107 vagy 112-es telefonszámokon.
A bejelentő személyét a hatóság bizalmasan kezeli.
A díjkitűzés visszavonásának jogát a rendőrség fenntartja.
B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek