2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Fémrúddal ütött a 25 éves fiú – Rendőrségi hírek Borsodból

Fémrúddal ütött a 25 éves fiú – Rendőrségi hírek Borsodból

Borsod-Abaúj-Zemplén – A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. július 5-én történt események összefoglalója.
Elfogott garázdák Göncön, Taktakenézen és Miskolcon Az Encsi Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást S. Sándor 25 éves szikszói férfival szemben. Az eljárás elsődleges adatai szerint 2013. július 5-én Göncön az elkövető előzetes szóváltást követően egy fémrúddal megütött egy helyi férfit, aki ennek következtében megsérült. A tettest előállították a rendőrségre, aki az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhet.

A Szerencsi Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt indított eljárást T. Gusztáv 42 éves taktakenézi férfival szemben. Az eljárás elsődleges adatai szerint 2013. július 5-én Taktakenézen az elkövető előzetes szóváltást követően egy kezében lévő késsel megfenyegetett két helyi nőt. Az eset során személyi sérülés nem történt. A tettest előállították a rendőrségre, aki az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhet.

A Miskolci Rendőrkapitányság csoportos garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást három fiatalkorú lánnyal szemben. Az eljárás elsődleges adatai szerint 2013. július 5-én Miskolcon előzetes szóváltást követően a tettesek bántalmaztak egy szintén fiatalkorú lányt. A tetteseket előállították a rendőrségre, akik az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhetnek.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek