2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Demonstrációt szerveznek Miskolcon a jegyzői döntés ellen

Miskolc – Veres Pál melletti kiállásra szólít fel az Együtt miskolci szervezete.
Egy facebook-on terjedő felhívás szerint jövő pénteken délutánra demonstrációra hívja a Városháza elé az Együtt – a Korszakváltók Pártja miskolci szervezete az ellenzéki pártokat – az MSZP-t, a DK-t, a jobboldaliakat és a liberálisokat -, a civil szervezeteket, és a Miskolcon élőket.

A tiltakozást Csiszár Miklósnak, Miskolc jegyzőjének a Földes Ferenc Gimnázium – harmadik – igazgatói pályázatával kapcsolatos pénteki döntése váltotta ki. Ekkor derült ki, hogy a jegyző annak ellenére Nagymáthé Sarolta pályázatát támogatja, hogy a jelöltet az iskola tanárainak mindössze 3,5 százaléka látná szívesen a Földes igazgatói székében, szemben a középiskolát 15 éves eredményesen vezető, de eddig két pályázaton a városvezetés által már elbuktatott Veres Páléval szemben, akit viszont mind a tantestület, mind a szülői és tanulói szervezetek 95 százaléka támogat.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…