2024. 07. 12. péntek

Dalma, Izabella
1 EUR 394 HUF
1 GBP 467 HUF

Felderítették mielőtt bejelentés érkezett volna

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság munkatársai szakmai értekezletre tartottak Miskolcra, amikor bűncselekmény elkövetésére utaló körülményt észleltek. A rendőrök így azelőtt elfogták a tolvajokat, mielőtt a sértettek bejelentést tettek a rendőrségen.
A gyanús cselekményre 2015. március 17-én a délutáni órákban figyeltek fel a szakmai értekezletre igyekvő rendőrök, akik azon nyomban értesítették a kollégáikat. A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság járőrei a kapott információk alapján az egyik fémátvevő hely előtt vették ellenőrzés alá azt a két személyt, akik kézi kocsin különféle fémből készült tárgyakat toltak.

A rendőri intézkedés eredményeként és az érintettek tagadása ellenére a rendőrök felderítették, hogy a kézi kocsikat és a rajtuk lévő értékeket egy-egy mezőkövesdi ingatlanról tulajdonították el.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányságra előállított B. Márió 24 éves helyi lakos és fiatalkorú 17 éves társa gyanúsítotti kihallgatásukon beismerő vallomást tettek. A terheltek többek között elmondták, hogy elfogásuk előtt betörtek egy mezőkövesdi portára, illetve ingatlanba, ahonnan elhozták az értékesíthető fémhulladékokat és a két kiskocsit, továbbá tűzifát is.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a két férfival szemben.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Álságos portékák
Egy fél kamionnyi hamis játékra és telefontartozékra bukkantak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Gyulánál. F…
„Házi trafik”
Tömérdek zárjegy nélküli cigarettát, elektromos cigarettát és finomra vágott fogyasztási dohányt találtak egy családi házban a Nemzeti Adó- és Vámhiva…

További cikkek

Mecsekről a Fehérvár ralira
Villáminterjú a Fehérvár rali előtt Kronome Ákossal. Ákos, túl vagytok az 57. Mecsek Ralin. Ott voltatok elsők, és hatodikak is összesítésben a P12 …