2024. 07. 14. vasárnap

Örs, Stella
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Indul a Jobbik aláírásgyűjtő akciója Miskolcon

A jövő héten Miskolcon is elindul a Jobbik aláírásgyűjtő akciója a férfiak 40 év munka utáni nyugdíjba vonulásának lehetőségéért, az ingyenes internetért, Magyarország háborús semlegességéért, a bevándorlás visszaszorításáért és a miskolciak fizetésemeléséért.

Az erről tartott tájékoztatón Jakab Péter frakcióvezető kiemelte: a férfiak többsége ma nem éri meg a 65 éves nyugdíjkorhatárt, ezért szeretnék, hogy a férfiak negyven évi munkaviszonyt követően jogosulttá váljanak kedvezményes öregségi nyugdíjellátásra. Az ingyenes internet fellendítené a távmunkát és a távügyintézést is, az ehhez szükséges forrást eddig a reklámadó biztosítaná. A párt az Ukrajnában zajló fegyveres konfliktus kiszélesedése esetén Magyarország számára semlegességet szeretne garantálni Svájc mintájára. Az országot elárasztó menekültáradat feltartóztatása érdekében visszaállítanák a határőrséget, így védekezve sokszor közbiztonsági kockázatot és jelentős anyagi terhet jelentő gazdasági menekültekkel szemben. Végezetül a Jobbik a miskolciak fizetésemelése érdekében is várja az aláírásokat, miután a Fidesz egyelőre tárgyalni sem hajlandó a nemzeti ellenzék vonatkozó javaslatáról.

Jakab Péter elmondta, szeretnék, ha az emberek beleszólnának a közéletbe, és nem hagynák, hogy a fejük felett döntsenek a sorsukról. Emlékeztetett: a miskolciak 2013-ban a városba tervezett nemzetközi cigányközpont felépítését 35 ezer aláírással akadályozták meg, ami bizonyítja, lehet sikert elérni. Az aláírásokat a Hunyadi utca 4 szám alatti Jobbik irodában várják hétfőn, szerdán és pénteken 10-14 között, valamint a párt standjainál is lehet támogatni a kezdeményezést.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…