2024. 07. 26. péntek

Anna, Anikó
1 EUR 393 HUF
1 GBP 467 HUF

Fázott, ezért betört a templomba

Elmondása szerint a hideg miatt tört be az egyik szikszói templomba az a csenyétei férfi, akit az Encsi Rendőrkapitányság nyomozói másnap már el is fogtak .
Az Encsi Rendőrkapitányság ügyeletére a napokban a délelőtti órákban érkezett bejelentés, miszerint az egyik szikszói templomba ismeretlen tettes betört. A rendőrkapitányság forrónyomos csoportja a helyszínre érkezve megállapította, hogy az elkövető miután betörte az ablakot behatolt az épületbe, illetve abba a helységébe, ahol adományokat tároltak.

A helyszínen végzett adatgyűjtés során több helyi lakos is beszámolt be egy feltűnően alacsony, ápolatlan külsejű, számukra ismeretlen férfiről, aki a bejelentést megelőző napon a templomban tartózkodott.

A helyi közlekedési útvonalak ellenőrzése során a forrónyomos csoport vezetője észrevett egy a személyleírásnak megfelelő férfit a 3-as számú fő közlekedési út melletti kerékpárúton bandukolni.

Az igazoltatása során kiderült, hogy csenyétei lakos, arról azonban, hogy mit keresett Szikszón, zavaros válaszokat adott. A 47 éves férfit a rendőrök az Encsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol kihallgatása során beismerte, hogy az éjjeli órákban betört az altemplomba. Onnan ruhaneműket vett magához, mivel elmondása szerint fázott.

Az elkövetővel szemben lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, melynek során a férfi szabadlábon védekezhet.

Az Encsi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek

Figyelni kell az osztalékra is
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a rendelkezésre álló adatbázisok, adatszolgáltatások és beszámolók alapján, több szempontból vizsgálja a gazdaság s…
Farkasházi Réka izgalmas nyara
Sztárvendégekkel ünnepli 18. születésnapját az ország egyik legnépszerűbb gyerekzenekara „Egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk, azt hiszem” - kezdi Far…