2024. 07. 14. vasárnap

Örs, Stella
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Visznek mindent, amit találnak: permetezőt, talicskát, tyúkot

A Tokaji Rendőrőrs betöréses lopás miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen, aki  január 20. és március 12. közötti időszakban a Lencsés dűlőben egy zártkertben a szerszámos kamra ajtaját kifeszítette és onnan eltulajdonított kézi háti permetezőt, talicskát valamint egy 120 literes műanyag szemetes edényt.

A Taktaharkányi Rendőrőrs betöréses lopás miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen, aki egy helyi körbekerített családi ház udvarára hatolt be. Ott a tolózárral zárt ólból az elkövető nyolc baromfit tulajdonított el.

Bejelentés érkezett a Szerencsi Rendőrkapitányságra, miszerint Taktaharkányban egy családi házba ismeretlen tettes betört és onnan több lakberendezési tárgyat tulajdonított el. A helyszíni szemlét követő forrónyomos intézkedés során beazonosításra, majd elfogásra került egy körömi lakos, akinek lakóházában a megtartott házkutatás során feltalálásra kerültek az eltulajdonított tárgyak. Ellene büntetőeljárás indult betöréses lopás megalapozott gyanúja miatt.

A Szerencsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást indított betöréses lopás miatt ismeretlen tettes ellen, aki behatolt egy mezőzombori családi házba. Az elkövető miután az ajtót befeszítette, onnan különböző értéktárgyakat tulajdonított el.

A Szerencsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya ismeretlen tettes ellen indított eljárást betöréses lopás miatt, aki Újcsanálos külterületén betört egy hétvégi házba és onnan  különböző műszaki cikkeket, valamint kábelt, villanykapcsolót, dugaljakat és lámpatesteket tulajdonított el.

Egy Szerencs-ondi lakos tett bejelentést a Szerencsi Rendőrkapitányságra, miszerint lakóháza melléképületből több használati tárgyat is eltulajdonítottak. A helyszínen megállapítást nyert, hogy az ismeretlen elkövető a teljesen körbe kerített udvaron lévő kulccsal nem zárt fészerből tulajdonított el egy kerékpárt. A helyszíni szemle során az is kiderült, hogy feltehetően az előző éjszaka folyamán az udvarról kettő akkumulátort is elvittek. Rendőri intézkedés során beazonosításra és elfogásra került egy fiatalkorú személy, aki gyanúsítotti kihallgatása során beismerte a bűncselekmények elkövetését. Vele szemben betöréses lopás miatt folyik az eljárás.

A Szerencsi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján

B-A-Z. MRFK. Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Elindult a dohány-kontroll
Július elején megindult a dohánylevelek betakarításának szezonja, az úgynevezett „törés”. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatósága – a…
Álságos portékák
Egy fél kamionnyi hamis játékra és telefontartozékra bukkantak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Gyulánál. F…

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…