2024. 06. 15. szombat

Jolán, Vid
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Emberölés Kazincbarcikán

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy kazincbarcikai férfival szemben.
A nyomozás elsődleges adatai szerint június 17-én a késő esti órákban előzetes szóváltás után a 45 éves elkövető szerelemféltésből egy
kazincbarcikai ingatlan kertjében olyan súlyosan bántalmazta volt élettársát, hogy az 51 éves nő a helyszínen életét vesztette.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság munkatársai bravúros nyomozásának eredményeként egy órán belül sikerült elfogni az elkövetőt.

A bűncselekmény elkövetésének pontos körülményeit a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya vizsgálja. A beismerő vallomást tett 45 éves kazincbarcikai férfit a hatóság őrizetbe vette, egyben kezdeményezte a gyanúsított előzetes letartóztatásának bíróság elrendelését.

Információs háttér:
A Büntető Törvénykönyv szerint, aki mást megöl, bűntettet követ el, és öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető.
B-A-Z. MRFK: Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek