2024. 06. 24. hétfő

Iván
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • A Beverly Hills-i forgatag után, most Haven kisvárosában hódít a sorozatsztár

A Beverly Hills-i forgatag után, most Haven kisvárosában hódít a sorozatsztár

A Beverly Hills 90210-ből már jól ismert szépfiú, Jason Priestley újabb szerepre készül, ugyanis a nagysikerű Haven című sorozat második évadában lesz látható, a Universal Channel műsorán. Ez esetben is egy jóképű gavallért fog alakítani, egy kicsit antiszociális biológus bőrében. Izgalmakban nem lesz hiány, mivel a Haven története Stephen King a Coloradoi kölyök című novelláján alapszik.

Az amerikai sorozatok kedvelt színésze, Jason Priestley a New England-i, tengerparti kisváros, Haven életébe fog bekapcsolódni egy időre. Első látásra a városka nyugodt, békés helynek tűnik, mégis fény derült már a sötét, titokzatos oldalára is. Jason a második évadban fog feltűnni, mint Chris Weekly, aki egy jóképű, mégis visszahúzódó biológus. A titkokban és rejtélyekben nem szűkölködő Havenben az igazság felderítésében segítségére lesz Audrey Parkernek (Emily Rose) a csinos FBI ügynöknek. Audrey nyomozása során rájön, hogy a város lakói közül sokan természetfeletti képességekkel bírnak, akik különleges tulajdonságaikat nem képesek kontrollálni.

A nézők nagy örömére, Haven kisvárosában már biztosan feltűnik Chris Weekly, azaz Jason Priestey. A sorozat kizárólag a Universal Channel műsorán látható.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az utolsó pillanatban változtatott életén Peller Károly. Előszőr a térdei mondták fel a szolgálatot, aztán cukorbeteg lett. Hét évig rombolta a szerve…

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…