2024. 05. 4. szombat

Mónika, Flórián
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF

Előzetesben a rabló

A nyomozási bíró további fogvatartását rendelte el annak az ózdi gyanúsítottnak, aki egy baráti páros egyik tagját meglopta, a másikat pedig kirabolta.
Mint ismeretes az Ózdi Rendőrkapitányság rablás bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást S. Róbert 49 éves helyi lakossal szemben.

A gyanúsított 2017. január 23-án a késő esti órákban felajánlotta, hogy hazakíséri a 65 és a 77 éves férfiakat, akik egy ózdi vendéglátóhelyről tartottak lakóhelyük felé. S. Róbert először a 77 éves férfitől miközben hazakísérte – figyelmetlenségét kihasználva – eltulajdonított pár tízezer forintot. Ezt követően visszament a 65 éves sértetthez, akit többször megütött és erőszakkal elvette válltáskáját, benne személyes irataival és mobiltelefonjával.

S. Róbertet az Ózdi Rendőrkapitányság munkatársai 2017. január 24-én délután elfogták, majd bűnügyi őrizetbe vették. Az eljáró nyomozási bíró pedig ügyészi indítványra 2017. január 26-án elrendelte a gyanúsított előzetes letartóztatását.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ismét lecsapott az álbankár, egy edelényi sértett számláján lévő közel 5 millió forint vált köddé. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitánys…
Tömérdek hirdetésben árult ingatlanokat egy férfi, miközben évente alig négy-öt számlát állított ki az őt megbízó tulajdonosoknak az eladott ingatlano…

További cikkek