2024. 06. 17. hétfő

Laura, Alida
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF
Előbb a babakocsit, utána a balhét vitték el

Előbb a babakocsit, utána a balhét vitték el

Előbb a babakocsit, utána a balhét vitték elTöbb szempontból is lebuktatták magukat azok a tolvajok, akik babakocsit és egy bőrpapucsot vittek el egy hejőkeresztúri családi házból.

Megdöbbenve tapasztalták a Mezőcsáti Rendőrőrs járőrei, hogy egy segéd-motorkerékpáron egyszerre két fiatalember közlekedik, és még egy nagyobb méretű babakocsit is magukkal visznek. A „közlekedés-e különös módjára” felfigyelve a rendőrök intézkedés alá vonták őket, és a motorkerékpár vezetőjével szemben szabálysértési feljelentést tettek.

Ezt követően, egy a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság ügyeletére érkezett bejelentés szerint Hejőkeresztúr egyik lakóház udvaráról ismeretlen tettesek egy babakocsit, valamint egy pár, bőrből készült papucsot loptak el, mintegy 46 000 forint értékben. Az ügyelet jelzésére járőröknek rögtön gyanússá váltak a segéd-motorkerékpáron babakocsival zsonglőrködők. Ezért a korábban igazoltatott férfiak lakásán házkutatást tartottak, és egyiküknél meg is találták a hejőkeresztúri ingatlanból ellopott tárgyakat.

A mezőcsáti férfi és fiatalkorú ónodi társa a Mezőcsáti Rendőrőrsön történt kihallgatásuk során elismerték a bűncselekmény elkövetését. A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság lopás miatt indított velük szemben eljárást. Az eset kapcsán elmondható, hogy a sikeres elfogást az ügyeletes tiszt és az éber járőrök közötti gyors és pontos információcserének volt köszönhető.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

 

Előbb a babakocsit, utána a balhét vitték el

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Sneakerek számla nélkül
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai folyamatosan ellenőrzik a közösségi felületeken és online portálokon értékesítőket. Az elektronikus ada…
„Családi üzelmek”
Még az is lehet, hogy a népszerű amerikai vígjátékot utánozták annak a magyar történetnek a főhősei, akiknek lakóautójában több mint 60 kilogramm mari…

További cikkek