2024. 04. 20. szombat

Tivadar
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Elismerés a „pajszeres vásárlót” fogó rendőröknek

Az elmúlt hónapban Girincs egyik élelmiszerboltjából kapott éjszakai riasztás alapján a kiérkező rendőrjárőrök még az üzletben elfogták a kéretlen éjszakai „kuncsaftot”. A rendőrök példás szakmai munkavégzését és helytállását köszönte meg a napokban az illetékes távfelügyeleti cég vezetője.

Egy távfelügyeleti cég diszpécsere telefonon tett bejelentést 2013.március 9-én az éjszakai órákban, mely szerint Girincs egyik boltjának mozgásérzékelői az üzletben tartózkodásra utalnak.

A reakciólánc elindult, a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság szolgálatirányító parancsnoka, valamint a kesznyéteni körzeti megbízott azonnal a helyszínre sietett. A rendőrök az épületen nem tapasztaltak külsérelmi nyomokat, de az egyenruhások az időközben kiértesített üzletvezető jelenlétében a raktárhelyiségben egy megbújó férfit találtak, aki mint később kiderült még zárás előtt bújt el boltban.

A hatékony együttműködés, valamint a bejelentésre tett gyors és eredményes „válasz” elismeréseként 2012. április 2-án Szűcs Tibor, a Telmon Kft. ügyvezetője jutalomban részesítette a feladatukat példásan ellátó rendőröket.

A Girincsen történt sikeres rendőri intézkedés irányítását végző – a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Ügyeleti Osztályán szolgálatot teljesítő – Vass Zoltán Bálint r. főtörzsőrmester és Bodnár István Tamás r. főtörzszászlós, valamint a helyszíni intézkedéseket végrehajtó – a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság állományába tartozó – Berta László és Szántó Haraszti Péter r. zászlósok az elismeréseket dr. Kalapos István r. alezredes, a Tiszaújváros Rendőrkapitányság vezetőjének jelenlétében vették át.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek