2024. 04. 23. kedd

Béla
1 EUR 394 HUF
1 GBP 456 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • „24” Távoltartó határozatok családon belüli erőszak miatt: Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

„24” Távoltartó határozatok családon belüli erőszak miatt: Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság rendőri szervei 2013. április 5-én nyolc főt vettek szabálysértési őrizetbe. Az illetékes rendőrkapitányságok 72 órán belül, gyorsított eljárásban öt személyt bolti lopás, egyet garázdaság, egy férfit a távoltartó határozat megszegése miatt állítanak bíróság elé. Az említett ügyeken túl, hozzátartozók közötti erőszak miatt öt esetben alkalmazott ideiglenes, megelőző távoltartást a Kazincbarcikai az Ózdi, a Sátoraljaújhelyi, és Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság.

Közlekedésrendészeti helyzetkép

Megyénk útjain az elmúlt huszonnégy órában öt személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, emellett hat anyagi kárral végződő ütközés jutott a rendőrség tudomására.

A balesetek elkerülése érdekében a Rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a megváltozott – esetenként esős időjárási viszonyoknak megfelelően, fokozott körültekintéssel vezessék gépjárműveiket! Ne feledjék: Mindenkit haza várnak!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

A lakás beltéri világítása
A lakás világítótesteinek kiválasztásakor számtalan különféle szempontot kell figyelembe venni, éppen ezért a beltéri lámpák választéka is igen széles…