2021. 10. 23. szombat

Gyöngyi
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • „24” Távoltartó határozatok családon belüli erőszak miatt: Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

„24” Távoltartó határozatok családon belüli erőszak miatt: Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság rendőri szervei 2013. április 5-én nyolc főt vettek szabálysértési őrizetbe. Az illetékes rendőrkapitányságok 72 órán belül, gyorsított eljárásban öt személyt bolti lopás, egyet garázdaság, egy férfit a távoltartó határozat megszegése miatt állítanak bíróság elé. Az említett ügyeken túl, hozzátartozók közötti erőszak miatt öt esetben alkalmazott ideiglenes, megelőző távoltartást a Kazincbarcikai az Ózdi, a Sátoraljaújhelyi, és Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság.

Közlekedésrendészeti helyzetkép

Megyénk útjain az elmúlt huszonnégy órában öt személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, emellett hat anyagi kárral végződő ütközés jutott a rendőrség tudomására.

A balesetek elkerülése érdekében a Rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a megváltozott – esetenként esős időjárási viszonyoknak megfelelően, fokozott körültekintéssel vezessék gépjárműveiket! Ne feledjék: Mindenkit haza várnak!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Vasgyári Rendőrőrs területén szolgálatot teljesítő egyik körzeti megbízott fogta el azt a huszonnyolc rendbeli betöréssel gyanúsítható férfit, akit …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum