2024. 05. 5. vasárnap

Györgyi
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF

Elfogták a szentistváni késelőt

Február 11-én késő este Szentistvánon a helyi italbolt előtt holtan találtak egy helyi férfit, akinek halálát késszúrás okozta. Tizenkét órán belül a rendőrség őrizetbe vette a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyt és előterjesztéssel él előzetes letartóztatásának bírósági elrendelésére. Február 11-én a késő este Szentistvánon a helyi italbolt előtt holtan találtak egy 50 éves helyi férfit, akinek halálát késszúrás okozta. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya az ügyben nyomozást rendelt el emberölés gyanúja miatt ismeretlen tettessel szemben.

A forró nyomon bevezetett intézkedések eredményeként – az elvégzett adatgyűjtések, valamint a lefolytatott helyszíni szemle adatai alapján – tizenkét órán belül a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 41 éves helyi férfit.

A megyei rendőr-főkapitányság kezdeményezi az őrizetben lévő gyanúsított előzetes letartóztatásának bírósági elrendelését.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ismét lecsapott az álbankár, egy edelényi sértett számláján lévő közel 5 millió forint vált köddé. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitánys…
Tömérdek hirdetésben árult ingatlanokat egy férfi, miközben évente alig négy-öt számlát állított ki az őt megbízó tulajdonosoknak az eladott ingatlano…

További cikkek