2024. 06. 16. vasárnap

Jusztin
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Elfogták a szentistváni késelőt

Február 11-én késő este Szentistvánon a helyi italbolt előtt holtan találtak egy helyi férfit, akinek halálát késszúrás okozta. Tizenkét órán belül a rendőrség őrizetbe vette a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyt és előterjesztéssel él előzetes letartóztatásának bírósági elrendelésére. Február 11-én a késő este Szentistvánon a helyi italbolt előtt holtan találtak egy 50 éves helyi férfit, akinek halálát késszúrás okozta. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya az ügyben nyomozást rendelt el emberölés gyanúja miatt ismeretlen tettessel szemben.

A forró nyomon bevezetett intézkedések eredményeként – az elvégzett adatgyűjtések, valamint a lefolytatott helyszíni szemle adatai alapján – tizenkét órán belül a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 41 éves helyi férfit.

A megyei rendőr-főkapitányság kezdeményezi az őrizetben lévő gyanúsított előzetes letartóztatásának bírósági elrendelését.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek