2024. 05. 7. kedd

Gizella
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF

Elfogott és előállított verekedők

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

A Miskolci Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást, mert 2013. október 19-én délben Sajóládon, a Kinizsi úton előzetes szóváltást követően ketten összeverekedtek, majd a tettlegességbe a felek segítségére siető további négy személy is bekapcsolódott. A kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsító, másokban megbotránkozást és riadalmat keltő R. Béla 26 éves, Cs. Zoltán 25 éves, V. Géza 20 éves, H. Attila 24 éves, Cs. Melinda 23 éves, valamint R. Béláné 24 éves helyi lakosokat a kiérkező járőrök a helyszínen elfogták és a rendőrkapitányságra előállították.

 

A megye rendőri szervei az elmúlt 24 órában három főt vettek szabálysértési őrizetbe.

A miskolci járőrök egy tolvaj és egy garázda, míg a kazincbarcikai egyenruhások egy tolvaj ügyében hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes, megelőző távoltartást egy esetben a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság.

 

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 2013. október 19-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további nyolc esetben jutott a rendőrség tudomására.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság
 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ismét lecsapott az álbankár, egy edelényi sértett számláján lévő közel 5 millió forint vált köddé. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitánys…
Tömérdek hirdetésben árult ingatlanokat egy férfi, miközben évente alig négy-öt számlát állított ki az őt megbízó tulajdonosoknak az eladott ingatlano…

További cikkek