2022. 08. 13. szombat

Ipoly
1 EUR 392 HUF
1 GBP 463 HUF

Életveszélyes szóváltás

Ároktőn bántalmazott két férfi egy harmadikat, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett. A rendőrök azonnal elfogták a támadókat.
A Borsod-Abaúj Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének magalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.
A nyomozás jelenlegi adatai szerint 2014. április 27-én 16 óra 45 perckor Ároktő, Damjanich utca egyik családi házában előzetes szóváltást követően S. Barnabás 37 éves és K. János 30 éves helyi lakosok egy késsel két alkalommal megszúrták a 29 éves házigazdát.

A kiérkező rendőrök a helyszínen azonnal elfogták a két támadót, akiknek a hatóság bűnügyi őrizetbevételét rendelte el.

 

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztály az illetékes járási ügyészségen előterjesztést tesz a terheltek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Életveszélyes szúrás
A rendőrök előállították azt a fiatal férfit, aki előzetes szóváltást követően egy késsel megszúrt egy férfit Miskolcon. A Borsod-Abaúj-Zemplén Meg…
Menekülő csempész
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai csaknem 6 millió forint értékű adózatlan cigarettát foglaltak le egy közúti ellenőrzésen, amit próbált,…

További cikkek