2022. 08. 12. péntek

Klára
1 EUR 392 HUF
1 GBP 463 HUF

XXV. Természetjáró Gyerekek és Diákok találkozójára

Kedves természetszerető barátunk, érdeklődők! A nevem Kriston Zoltán, a Természetjáró Fiatalok Szövetségének elnöke.
    Örömmel tölt el, hogy immár a XXV.  Természetjáró Gyerekek és Diákok találkozójának egyik résztvevője lehetek.. A találkozó Szántódon kerül megrendezésre 2014 június 27 és július 2.-a között.
    Szeretnénk olyan gyerekeket és diákokat bevonni a találkozóba, akik a környezet és a természet szeretetét sportos életmóddal kapcsolják össze, és a kihívásoktól sem rettennek vissza.
    Résztvevők köre:
    TEGYOT: Általános iskolai korosztály 3-5 fős csapatai (függetlenül attól, hogy milyen iskolatípusba járnak) és kísérőik. A verseny résztvevői a rendezés évében 15. életévüket betöltő és fiatalabb gyerekek, de csak a 8. évfolyamig bezárólag.
    TEDOT: Középiskolai korosztály 3-5 fős csapatok (függetlenül attól, hogy milyen iskolatípusba járnak) és kísérőik. A verseny résztvevői általában a 9-12. évfolyam tanulói, de ahol középfokú 13. és 14., évfolyam is van, ott ezek a tanulók is részt vehetnek, de csak addig, amíg a rendezés évében 21. életévüket be nem töltik.
    Ezen a találkozón lehetőséget adunk egy új résztvevői kör, az ún. Kísérős-Családi kategória részvételére is.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Életveszélyes szúrás
A rendőrök előállították azt a fiatal férfit, aki előzetes szóváltást követően egy késsel megszúrt egy férfit Miskolcon. A Borsod-Abaúj-Zemplén Meg…
Menekülő csempész
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai csaknem 6 millió forint értékű adózatlan cigarettát foglaltak le egy közúti ellenőrzésen, amit próbált,…