2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

El akarta ütni haragosát

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozást folytat több emberen elkövetett emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt P. László 28 éves kazincbarcikai lakossal szemben.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2013. május 16-án, Kazincbarcikán a Jószerencsét és Mikszáth Kálmán út kereszteződésében közlekedett személygépkocsijával a fiatalember, aki korábbi nézeteltérésük miatt autójával szándékosan elgázolta az ott gyalogosan közlekedő 32 éves helyi férfit és a vele együtt lévő 27 éves nőt.

A 28 éves gázoló ezt követően kezében egy késsel kiszállt a gépjárműből és a másik férfit üldözni kezdte, miközben megöléssel fenyegette.

A férfi nem sokkal ezután feladta magát a közeli rendőrkapitányságon. Gyanúsítotti kihallgatását követően a rendőrség őrizetbe vette és előterjesztést tesz előzetes letartóztatásának bírósági elrendelésére.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…
Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek