2024. 05. 21. kedd

Konstantin
1 EUR 386 HUF
1 GBP 451 HUF

Egy nap, három tragédia


A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretén belül vizsgálja egy haláleset körülményeit.

A rendelkezésre álló információk szerint egy 68 éves felsőnyárádi férfi szerdán a délutáni órákban a lakása udvarán lévő vízaknába fulladt. Az elsődleges megállapítások szerint baleset történhetett, bűncselekményre utaló adat, nyom nem merült föl. A körülményeket szakértő bevonásával vizsgálja a rendőrség.


Szintén szerdán a kora délutáni órákban a Kazincbarcika – Sajószentpéter közötti nyílt vasúti pályán egy 17 éves kazincbarcikai fiatalember öngyilkossági szándékkal a vonat elé lépett.

Az arra haladó mozdony a fiatal férfit elgázolta, aki a helyszínen életét vesztette. Az elsődleges vizsgálat során megállapítást nyert az öngyilkossági szándék, mert a fiú búcsúlevelet hagyott hátra. A körülményeket közigazgatási eljárás keretében a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Halálos közlekedési baleset történt a Szuhogy és Rudabánya közötti útszakaszon szerdán a kora esti órákban.

Az elsődleges információk szerint egy 72 éves rudabányai férfi oldalkocsis motorkerékpárjával közlekedett az útszakaszon. Eddig tisztázatlan körülmények miatt az idős ember lehaladt járművével az útról, majd a füves vízelvezető árok oldalának ütközött. Ennek következtében leesett a motorról és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen elhalálozott. A baleset körülményeit szakértő bevonásával a főkapitányság közlekedésrendészeti osztálya vizsgálja.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Motorozás határok nélkül
Az uniós áfaszabályok kijátszásával próbálta csökkenteni fizetendő adóját egy motorkerékpárokat értékesítő társaság Bács-Kiskun vármegyében. Ezúttal e…

További cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…